Standhouders

ECOkoeriers

Wil je iets laten afleveren of ophalen in de ruime regio Mechelen? Dan ben je bij de ECOkoeriers aan het juiste adres. In veel Mechelse winkels kan je trouwens je aankopen achterlaten om thuis te laten leveren. Zo kan je handenvrij verder shoppen en van je bezoek aan de stad genieten. Later die dag brengt een fietskoerier al jouw aankopen samen naar je thuis. Handig toch?

Download de app Handenvrij shoppen en ontdek de lijst met deelnemende winkels.

 

Contact:

Antoon Spinoystraat 8, poort 1, 2800 Mechelen

015 65 82 52

info@ecokoeriers.be

www.ecokoeriers.be

 

Bubble post

We zijn ons allemaal bewust van het probleem: onze leefomgeving staat onder druk door duizenden tonnen CO2 die elke dag worden uitgestoten door voertuigen. Een groot deel hiervan op rekening van leveranciers. Voor ons is dit geen model voor een duurzame toekomst. Bubble Post biedt daarom een oplossing, door 100% ecologisch te leveren.

Bubble Post is gespecialiseerd in first-and-last-mile delivery, en plaatst de stad en zijn inwoner terug centraal. De goederen worden aan de rand van de stad bij ons afgeleverd waarna ze gesorteerd en gebundeld worden. Ons eigen ontwikkeld IT-systeem berekent voor ons de meest efficiënte route en voorziet het meest geschikte voertuig.

 

Contact:

09 234 17 71

Antoon Spinoystraat 8, poort 1, 2800 Mechelen

hello@bubblepost.eu

www.bubblepost.eu

 

Bringme

Bringme is de nieuwe manier om dingen te ontvangen en te verzenden. We zijn een op en top Belgisch merk en sinds vijf jaar ontwikkelen we onze technologie (software, electronica en mechanica) in huis. Door een mobiele app te koppelen aan een netwerk van slimme Boxen zijn we in staat om slim en efficiënt om te gaan met stadslogistiek.

Anderzijds is het zo dat, op basis van de huidige functionaliteit, al meer dan 150.000 mensen vandaag reeds toegang hebben tot een Bringme Box binnen zeer diverse bedrijven zoals KBC, De Lijn, Technopolis, Medialaan, Barco, Acerta, Siemens, Nike, KPMG en organisaties waaronder ziekenhuizen, universiteiten, shoppingcentra, supermarkten,..

Het Bringme platform en de Boxen werden door de partners van het Leuven Klimaatneutraal 2030 netwerk succesvol ingezet om de stedelijke mobiliteitsdruk te verlagen en de CO2 emissies te verminderen. We geloven dat steden een belangrijke rol spelen in het ecosysteem van een lokale economie en hierin een verschil kunnen betekenen. Bringme is gegroeid uit de behoefte op een nieuwe manier aan stadsontwikkeling te doen. We zijn een spin‐off van innovatieve projectontwikkelaar

Ertzberg die in Leuven o.a. de stadswijk Tweewaters aan het bouwen is, de grootste centrumstedelijke ontwikkeling in ons land waarin stadslogistiek anders aangepaktwordt.

Bringme is ondertussen actief in België, Nederland, Luxemburg en recent ook in Londen.

Contact:

Bondgenotenlaan 138, 3000 Leuven

016 89 13 89

info@bringme.com

www.bringme.com

Advertenties